Informatie over klachtgerichte massage

Informatie over klachtgerichte massage

Nek, Schouder, (Lage)Rug klachten.

Heb je last van je Nek, Schouders, Rug, Lage Rug, of ben je bekend met Hoofdpijn? Dan is een klachtgerichte massage een zeer geschikte massage.

Veel klachten komen door een verkeerde houding of door stress, wat veel spierspanning geeft aan het lichaam.

Bij een klachtgerichte massage ligt de accent op de pijn klacht zoals aan nek, schouder en (lage) door deze intensief te behandelen wordt de doorbloeding op gang gebracht waardoor afvalstoffen worden afgevoerd wat de klachten zal verminderen.

In overleg zal er gebruik worden gemaakt van Cupping, de cups kunnen op een aangedane spier geplaatst met een pompje of er kan mee worden gemasseerd.

Cupping zorgt ervoor dat afvalstoffen in de diep gelegen spieren naar de opervlakte worden gehaald en hier worden afgevoerd.

Cupping werkt zeer goed om pijn klachten te verminderen en kan ontspanning geven, na de massage kan de huid zeer blauw verkleurd zijn wat er wel wat raar uitziet dit zal na een paar dagen weer wegtrekken.

Hoofdpijn:

Hoofdpijn is voor een grote groep mensen een dagelijks probleem. Zij zijn bekend met Migraine of spanningshoofdpijn en hebben dagelijks of meerdere malen per week hoofdpijn.

Hoofdpijnmassage kan voor deze groep veel verlichting bieden, op ons hoofd onderhuids en op de schedel bevinden zich ook spieren die door spanningen hoofdpijn kunnen veroorzaken.

Deze massage is zeer ontspannend en help vaak de klachten te verlichten en lichaam en geest tot rust te brengen. Ook als ontspanningsmassage is deze massage heerlijk om te ontvangen.

 

Hammam behandeling;

Een Hammam behandeling is net als een hotstone een goede keuze als je behoefte hebt aan een stukje extra ontspanning van lichaam en geest. Ook bij pijnlijke en gespannen spieren of aandoeningen als Reuma of Fibromyalgie is een hammammassage zeer geschikt. De geur van eucalyptus is bij binnenkomst goed te ruiken en de warmte zal het lichaam al in ontspanning brengen.

De behandeling bestaat uit scrubben, een zeep behandeling, een massage met warme olie.

De Hammam is ook te boeken als Duo om gezellig met een vriend(in) te genieten van de behandeling tijdens een mini High Tea.