Informatie over Complementaire Kwaliteitstherapeuten & CAT

Als Massagetherapeut ben ik aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties CK (Complementaire Kwaliteitstherapeuten) CK46442020-12-15 en het CAT (Collectief Alternatief Therapeut) CAT46442020-12-15 wat betekend dat behandelingen geheel/deels vergoed kunnen worden door de zorgverzekeringen bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen.

Wil je meer weten over deze vergoedingen kijk dan even op CATvergoedbaar en https://kwaliteitstherapeuten.nl of informeer bij je zorgverzekering of je voor deze vergoedingen in aanmerking komt.

De presentatiecode hiervoor zijn 24017 Massagetherapie en 24005 Natuurgeneeskundige therapie

Na de behandeling betaal je eerst zelf en krijg je van mij de rekening die bij de zorgverzekering kan worden ingediend.

Ik val als Cat-Therapeut en Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke  Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/”

Ik werk als Kwaliteitstherapeut en CAT – therapeut volgens de richtlijnen van de GAT – beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/