Informatie over wellness

Informatie over wellness

In de praktijk kun je ook terecht voor een heerlijke Hotstone massage of Hammam behandeling.

Hotstonemassage; Een hotstonemassage kan heel goed helpen als je behoeft hebt aan warmte en extra ontspanning van lichaam en geest. Maar ook bij pijnlijke spieren door inspanning of aandoeningen als Reuma of Fibromyalgie is een hotstonemassage zeer geschikt. Bij binnenkomst zullen lichaam en geest al in ontspanning komen door de heerlijke geur van eucalyptus en de warmte die voelbaar is. De stenen en olie worden verwarmt tot 45c (dit is aan te passen tot een gewenste temperatuur). Een Hotstonemassage is een must voor een ieder die van warmte en massage houd! Deze behandeling wordt niet gegeven als de buitentemperatuur te hoog is (zomers) omdat het lichaam dan de warmte dan niet goed kan verwerken. De behandeling is ook erg leuk om als duo te ondernemen met een kleine High Tea.

 

Hammam behandeling;

Een Hammam behandeling is net als een hotstone een goede keuze als je behoefte hebt aan een stukje extra ontspanning van lichaam en geest. Ook bij pijnlijke en gespannen spieren of aandoeningen als Reuma of Fibromyalgie is een hammammassage zeer geschikt. De geur van eucalyptus is bij binnenkomst goed te ruiken en de warmte zal het lichaam al in ontspanning brengen.

De behandeling bestaat uit scrubben, een zeep behandeling, een massage met warme olie.

Zowel de Hotstone als Hammam kunnen uitgebreid worden met een voetenbad en zijn ook als duo te boeken met een kleine high tea.