Massagetherapie

Deze foto hangt in mijn praktijk en wordt vaak bij het binnenkomen door de mensen in alle rust bekeken. Velen vinden het een mooi schilderij wat mij een opening biedt om in gesprek te gaan. Wat zie jij? Wat voel jij als je de foto bekijkt? Je kunt het gevoel hebben in een storm te zitten met alleen mist om je heen. Je ervaart een periode van veel stress in je leven die je dagelijkse bezigheden sterk beinvloeden.

De vraag is hoe ga je met stress om?
Ga je heel hard tegen de stroom in zwemmen of laat je je meedrijven op de golven?
Wat zit er achter die mist voor jou? Iedereen kent wel stress in zijn leven. Sommige ervaren dit als positief omdat het hun helpt om goed te kunnen presteren en te groeien. Stress kan ons ook een opgejaagd gevoel geven. Dit komt omdat we in ons dagelijks leven zoveel dingen moeten en vergeten een moment voor onszelf te nemen of even stil te staan en te genieten.

We zwemmen maar door tegen de stroom in van de ene activiteit naar de andere verplichting zonder een moment van rust te nemen.Als de stress te erg wordt kunnen er fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijnen, rug, schouder, nek, klachten, lage rugproblemen.
Als massagetherapeut ga ik samen met jou kijken wat we kunnen doen om de stress te verlagen en de klachten te verminderen. Jij hoeft alleen maar op de golven mee te drijven. Je leert je gedachten te ordenen door anders te leren denken, met gezond verstand en vooral eerlijk te zijn naar jezelf. Tijdens de massage gaan we de fysieke klachten aanpakken om jou zo weer fysiek en mentaal in balans te brengen.