Over mij

Wat leuk dat je mijn website bezoekt ik hoop dat je de informatie vindt die je zocht.

Mijn naam ik Claudette en ben in 2014 mijn praktijk gestart.

Dit heb ik de eerste 4 jaar naast mijn werk gedaan. In oktober 2018 heb ik mijn droom laten uitkomen en ben volledig als massagetherapeut gaan werken.Het begon allemaal met sportmassage maar ik merkte al snel dat de mensen die mijn praktijk kwamen bezoeken, specifieke klachten hadden zoals nek, schouder, rug, lage rug, hoofdpijn, reuma-fibromyalgie. Dit waren klachten waar een andere aanpak bij nodig is en waar anders naar gekeken moest worden.

Om deze specifieke klachten goed te kunnen behandelen ben ik mijzelf gaan specialiseren in klantgerichte massages. Uit eigen ervaring weet ik dat stress een belangrijke rol kan spelen bij bepaalde fysieke klachten. Om voor deze groep mensen van betekenis te kunnen zijn besloot ik de opleidingen Mental coaching en Massagetherapeut te gaan volgen. Beide opleidingen heb ik inmiddels succesvol afgerond.

Ik kan hierdoor diverse behandelingen aanbieden die goed aansluiten op de vraag van de  cliënt. Door de opgedane kennis en ervaring in de afgelopen jaren ben ik in staat om voor iedereen een passende massagebehandeling aan te bieden.